Gulv til M1- og M2-busser

L-floor gulv: Low = lav vægt
og Low = lav pris – så enkelt er det!

 

LÆS MERE

L-floor gulv: Low = lav vægt og Low = lav pris – så enkelt er det!

L-floor gulv er en type af M1-gulv – gulvet er enormt holdbart, og samtidigt kan det nemt tilpasses næsten alle typer køretøjer. Vores tilbud omfatter standardgulve, men hvis du ønsker at lægge gulvet iht. individuel ordre kan vi sandsynligvis også hjælpe dig!

Vores L-floor gulv kan anvendes i kombination med flere forskellige sæder.

 

Vi har testet vores L-floor gulv med attraper. Det vil sige, at hvis sædefabrikanten har testet sine sæder i henhold til de gældende standarder, vil du kunne bruge sæderne kombineret med vores gulv. For at blive sikker på, hvad for nogen sæder du kan anvende, kontakt os venligst.

 

Qicklock ben – et meget holdbart ben af den nye type. Selvom vi har reduceret vægten til 5.8 kg opfylder det stadig kravene i forhold til M1 kategori.

Benene kan leveres i to højder – 288 mm og 328 mm. Alle ben er forsynet med lukke-/åbnesystem, som betjenes vha. et håndtag monteret fortil, midt på benet. Vi har valgt sådan en løsning, idet der altid er plads foran sædet – selv i den sidste sæderække. Derfor åbnes og lukkes vores ben på en meget nem og tilgængelig måde.

Til montering af gulvet skal du bruge lim, primer og sikkerhedsbeslag – selvfølgelig omfatter vores tilbud alt det, du har brug for.

Ud over det tilbyder vi 3-punkts forankringsskinner til kørestole. Vores tilbud omfatter også omfattende behandling af vores L-floor gulv, hvor vi tilskærer gulvet, så det passer til skærme, bjælker og varme.
Samtidigt kan vi tilbyde et komplet gulv inkl. 2 mm belægning – hvis kunden måtte ønske det. Det eneste, som du selv skal gøre, er at rense bjælkerne og lægge det færdiglavede gulv i bussen.

Test af komponenter

Vores produkter er selvfølgelig kvalitets og sikkerhedstestet.

Komponenterne certificeres ved det tyske institut TÜV SYD. TÜV SYD bruges meget indenfor bilindustrien, og de tester produkterne, så de lever op til EU`s strikse krav. 

 

Næsten alle vores komponenter er testet i M1 kategorien.

M1 test er dobbelt så hårde/strenge som M2 test. Dvs. at har noget udstyr et TÜV certifikat i M1 kategorien, så opfylder det ofte også kravene for M2.

VBI Components

VBI Group har flere års erfaring inden for salg og indretning af busser samt handel med komponenter. I samar­bejde med VBI Components ApS, som er et medlem af VBI Group, har vi mulighed for at designe og vide­reudvikle nye dele til minibusser og busser.

 

VBI Components ApS har designet et gulv og flere typer ben til M1- og M2 busser. Vores gulv leveres til kunden helt eller i 2 dele, som kunden selv kan samle. Der leveres et komplet gulv inkl. udskæringer til skærme og hvis ønsket også gulvbeklædning i form af linoleum. 

 

læs mere

Copyright © All Rights Reserved - VBI Components
Design og realisering KAMPEKI